Kevätpuuhailua


Hei, enpä taida olla kovin ahkera kirjoittelemaan tänne juttuja, mutta yritetään taas...Kevät on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja touhua ja vilinää on riittänyt. Neljän reippaan hoidoki...

Hei, enpä taida olla kovin ahkera kirjoittelemaan tänne juttuja, mutta yritetään taas...

Kevät on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja touhua ja vilinää on riittänyt. Neljän reippaan hoidokin kanssa aika ei käy pitkäksi ja ilon ja riemun aiheita mahtuu jokaiseen päivään.

Ystävänpäivänä askartelimme taikataikinasta sydämet, jotka maalasimme vaaleanpunaisiksi. Maalaaminen oli kaikkien mielipuuhaa :) Tosin se, että sai antaa rakkaille vanhemmilleen jotain itsetekemää taisi olla kaikille se ykkösjuttu tässä puuhastelussa.

 


Laitoimme myös hieman siemeniä itämään toivoen, että niistä jonain päivänä kasvaisi meille tomaatteja ja basilikaa...Auringon paistaessa ja pikkupakkasen paukkuessa olemme viettäneet paljon aikaa mäkeä laskien. Olemme ahkerasti harjoitelleet liukurin käyttöä ja oikeanlaista käyttäytymistä mäessä. Kaikki hoidokit ovat olleet todella innokkaita mäenlaskijoita. Onkin ollut hieman haastetta välillä saada mielenkiintoa siirrettyä muuhunkin toimintaan :)

Mittarin mennessä plussa-asteille ja lumien sulaessa pidimme mäenlaskukauden päättäjäiset. Nautimme puistossa evästä, laskimme vielä hieman mäkeä ja jaoimme kaikille Reippaan liukurimäenlaskijan kunniakirjat.

Viime viikot ovat tietenkin kuluneet pääsiäisaskarteluiden parissa ja lämpöisistä kevätpäivistä nauttiessa. Saimme jopa ensimmäiset hiekkakakut tehtyä, kun puistossa oli liukumäen alla tullut hieman hiekkaa näkyviin.


Aurinkoista kevättä kaikille!

 

0
Feed